Disclaimer

 

 

De op deze website getoonde informatie is door Fietstas-discounter.nl zorgvuldig samengesteld. 

Fietstas-discounter.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
Fietstas-discounter.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Fietstas-discounter.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Fietstas-discounter.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Fietstas-discounter.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Fietstas-discounter.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Fietstas-discounter.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Fietstas-discounter.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »