Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Fietstas-discounter.nl doet er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden. We doen ons uiterste best om bestellingen direct uit te leveren. Bestellingen op werkdagen voor 11:00 besteld, worden in het algemeen de volgende dag bezorgd. Ondanks de goede ervaringen met DHL, kan het voorkomen dat een bestelling de volgende dag niet wordt bezorgd. Wij adviseren om dan contact met ons op te nemen zodat wij kunnen uitzoeken wat de status is van deze bestelling. De ervaring leert dat dit soort situaties tijdens de feestdagen vaker voorkomen in verband met het aantal pakketten dat DHL dient te verwerken.

Alle verzendzakken zijn voorzien van het logo van Fietstas-discounter.nl. 

Aan de buitenkant van het pakket is niet te zien wat de inhoud is van het pakketje.

 

Retourneren

! Belangrijk

Wanneer u een product of gehele bestelling wil retourneren dan is dit natuurlijk geen probleem. Let er echter wel op dat u zorgvuldig met het product en de verpakking omgaat. Uitgangspunt is dat u het product slechts inspecteert en dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat u dit in een fysieke winkel zou kunnen. Gebruikte artikelen kunnen wij natuurlijk niet meer verkopen. Retouren worden bij ontvangst door fietstas-discounter.nl beoordeelt en wanneer blijkt dat er waardevermindering van het product wordt geconstateerd, zal deze waardevermindering van het product verdisconteerd worden op de aanschafwaarde van het product. Zulks naar oordeel van fietstas-discounter.nl. U ontvangt hiervan uiteraard schriftelijk bericht.

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier (zie algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouren kunnen alleen verstuurd worden naar onderstaand magazijnadres, persoonlijk afgeven is helaas niet mogelijk.

 

Retouradres

Retouren kunnen gestuurd worden naar het volgende adres:

fietstas-discounter.nl
p/a Slotlaan 136
3701GS  Zeist

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »